Sid Meier's Civilization- cīņa
  • Pēc vairāk kā 1,5 gadu pauzes, esam no plaukta izcēluši šo lielisko spēli.  Lai gan spēlēts vairākas reizes, līdz galam vēl joprojām neesam izkodoši to, kas notiek pēc cīņas un kurš tad galu galā ir uzvarētājs šādā situācijā: sekojoši- ja es iebrūku pretinieka pilsētā un pēc kaujas pretiniekam vairs nav uz rokas neviena armijas kartiņa, man paliek 3 kartiņas, kuras kopsummā sastāda spēku 7. Pretiniekam par vienu baraku vairāk kā man, kas dod viņam bonus +2 un par pilsētu viņam ir +6. Tātad viņam bonus ir +8. Pēc noteikumiem saprotu, ka zaudētāja tātad esmu es, jo 8 ir vairāk kā 7, neskatoties uz to, ka pretiniekam vairs rokās nav kartiņu, ar ko faktiski cīnīties pret mani, bet man vēl rokās paliek 3 kartiņas? Kas notiek ar tām manām 3 kartiņām- tās manas 3 kartiņas ir jānomet, vai tās paliek man rokā? Un tad pretinieks (tas, kurš aizstāvējās) var izvēlēties tos bonusus no manis- var iemācīties kādu tehnoloģiju no manis, var nozagt kultūras notikumu no manis vai 2 paņemt resursus? Pateicos jau iepriekš par apgaismošanu! :)
  • cik pārskatīju noteikumus, pēc manas saprašanas 8 vinnē, kartiņas paliek rokā, vinnētājs saņem sevis izvēlētu uzvarētāja bonusu
    vēl tik, protams, jānoņem no laukuma figūras katram atbilstoši situācijai
  • Rokās paliek 3 kartiņas - domā uz laukuma izspēlētas, kā frontes?
    Tad jā, tu zaudē. 

    Cīņas laikā ir jāizspēlē visi battle units, pat ja pretiniekam nav ko likt pretī. 
    Visi battle units, kuri netiek iznicinati, atgriežas tavās rezervēs pēc cīņas.

    Ir iespējams, ka cina neviens nenomirst, ja tiek atvertas visu laiku jaunas frontes no abiem speletajiem.
    Par loot effects ir bijis errata. 

    https://images-cdn.fantasyflightgames.com/filer_public/4e/a4/4ea4c8a6-7cf2-45b1-9dc3-6a72994644ff/civilization_faq_v20.pdf

    Ja uzbruki pilsētai un zaudēji - pretinieks saņem "1 loot", jo iznīcināja armiju ar 1 vai vairāk army figures.
  • Ameus, jā, uz rokas man kā uzbrucējam paliek rokās vēl 3 kartiņas, kad pretiniekam (kurš aizstāvēja savu pilsētu) vairs nebija, ko likt pretī. Vot tā lieta, ko īsti nesaprotu ir "jāizspēlē visi battle units", pat, ja nav, ko likt pretī. Kā tad tiek izspēlētas tās  pēdējās kartiņas? Saskaita, cik vērtas ir tās manas 3 kopā (kas man bija 7 punkti).

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Poll

_PollData)):?>
    _PollAnswers->Result() as $Answer):?> votes / $this->_PollVotes) * 100)?>

  • % ( votes)

CheckPermission('Plugins.Poll.Manage')):?> CheckPermission('Plugins.Poll.Manage')):?> No poll attached to this discussion.

In this Discussion